Çikolata Temperleme Makinesi

Ürünler
Endüstriyel temperleme makinesi temperleme işleminde çikolata hamurunu ilk aşamada 40-50 °C ısıtarak çikolatayı belirli bir forma sokarak temperlemenin ilk aşamasını sağlar.
Çikolata ısıtıldıktan sonra çikolatayı belirli bir süre içerisinde 27 - 30 °C civarına indirerek çikolatanın temper formu yakalanır.
En son aşamada temperlenen çikolata 1 - 2 °C arttırılarak çikolatanın temperlenmiş formda ürünü kalıba doldurmak için hazırlanır.
Makinede mevcut plakalar sıcak ve soğuk su ile istenilen sıcaklığa gelmesi sağlanır.
Çikolata pompası akışı kontrol ederek çikolatanın süresi belirlenir.
Yapılan ısıl işlem çikolatayı 4 farklı bölgede uygulanarak temperlenmesi sağlanır.
PLC ve akıllı ekrandan ısı kontrolü ve çikolatanın debisi ayarlanarak çikolatanın kimyasal özelliğine uygun olarak temper seviyesi kontrol altına alınır.
Endüstriyel çikolata temperleme makinesi sanayi çikolata üretim tesisleri, orta büyüklükdeki çikolata gıda imalathaneler, butik işletmeler, pişmaniye, lokum imalathaneleri ve pastaneler için uygundur.
Ürün Pdf ve Tanıtım Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın >>
  • Ürün Açıklaması
  • Bilgi Al


Bilgi Al




Tüm ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için Tüm ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için